Datos personales

Mi foto
Lloc de trobada per a petites reflexions del cada dia.

domingo, 21 de marzo de 2010

MOLT A DIR






Recomanem

http://www.juanjo-garcia.com/


Crec que en política NO TOT si val.




Al Cesar lo que es del Cesar .... i si algú està lliure de pecat que tiri la primera pedra.



En la vessant de marit i pare seguir sap que sóm al seu costat. Amb tot el que hem aguantat, plorat, medicat i callat podem seguir esperant pde més d'un personatge, algun acte de maduresa i disculpes per haver posat a la diana a qui no corresponia, la seva família.



Però algú s’hauria de preguntar si mai un regidor ha exposat en un Ple l’estat de la seva família per contra de parlar de l’estat de la ciutat.

Surrealista.

A no ser que siguin regidors del circ de la tele amb la Belen Esteban i cia com assessors de les seves regidories a qui com a cocinillas els hi interessa més saber de .... que aprendre a fer la feina per la que han estat escollits.



Es pot acusar de moltes coses a en Juanjo, però mai de mentir ni d'enganyar mai a ningú.



El seu problema és que veu a venir les coses amb molta anticipació i malauradament no s’equivoca quasi mai.



Tot i així mai deixa a ningú penjat i ara volen penjar-lo a ell ? Atacant com vulgars raps penats amb nocturnitat i traiduria ?


Ara em pregunto: Sortiran en la seva defensa, dient la veritat, tots aquells que han rabut d‘ell allò que els corresponia ? per que comprar no compra mai a ningú i regalar tampoc regala. Seran prou professionals i legals com a persones adultes o seguiran en la incertesa de la immaduresa personal i professional ?

La família si té quelcom a dir. Estem amb ell malgrat seguir essent atacats per actes de covardia i de irresponsabilitat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario