Datos personales

Mi foto
Lloc de trobada per a petites reflexions del cada dia.

jueves, 6 de agosto de 2009

Pero qué me estas contando ?



Amb aquesta cara de pero qué me estas contando ? s’ha quedat ,el pobre Mariano, al saber les últimes noticies.

El seu mal de queixal, la “Espe-ranza”, ha tingut més incidència en els medis que ningú.

Què si es fica amb el president del govern remugant-li un “retrogrado sindicalista piquetero” . Què si desprès li demano perdó. Serà perquè algú l’ha avisat de la repercussió, per empatia sindicalera que podia tenir, als sentir-se menyspreats, que no insultats, els sindicalistes ?.

Que si es fa la foto anant de petonets amb en José Blanco. En judes també petonejava.
Que si canta el cumpleaños feliz a en Rubalcaba. Inspirada en la Marilyn Monroe ?
Es vesteix de "banderita" de la comunitat de Madrid, vermella i estrellada. Aquest cop inspirada en els millors temps de la Marujita Díaz ?

Ja va fer passarel·la amb un coqueto, coquetísimo, vestit de chulapona PPiana. Sí Mariano, no recordes ? El vestit amb els colors del teu, perdó, del SEU partit.

Per una vegada i que no serveixi de precedent, Mariano, et dono la raó.
Pasmao has d’estar.

Mariano, pensa!. La Espe està canviant. La seva acritud, prepotència i fins insults, propis de la noblesa a la que pertany, recordaven les maneres aznaristes.
Està canviant, Mariano, que t’ho dic jo, està canviant.

Saps si, per casualitat ,ha mantingut algun contacte amb en Bush ? Més que res per posar-se a l’altura de l’ Ànsar. Seria una explicació del seu atac de ximpleta que està patint.

O potser pren el cafè amb la Rita Barberà ? Què la cafeïna no és bona, compte !. Mira on et pot portar. A fer el ridícul més agosarat de la temporada.

Però digues-me una cosa, Mariano. Ara que ningú ens escolta, digues ... això ... és comèdia no? Per despistar d’altres afers valencians que es couen al foc, no ?
No em preocupis, home. Perquè si no és conya, si que és preocupant. Si no és cafeïna és senilitat. Hauries d’anar buscant-li un bon lloc de repòs, s’ho mereix. Pobre dona!

1 comentario:

  1. Yo la llamo la marquesa de los "juanetes" a doña Esperanza aunque usted hágalo como quiera, eh!

    ResponderEliminar